Vállalatoknak, vállalkozásoknak

Felelősségbiztosítások informatikai kockázatokra

Mára már alig van olyan cég, aki a működés során ne alkalmazna kisebb / nagyobb mértékben informatikai megoldásokat, és ezzel ne tenné ki magát az ezzel kapcsolatos kockázatoknak. Az IT-re szakosodott cégek száma is, a gazdaságra gyakorolt hatása is folyamatosan nő. Nincs olyan cég, aki biztonsággal állíthatná, hogy nem érheti hacker támadás, nem követhet el hibát az adatkezelés során, vagy IT szakemberként ne lehetne olyan rés a fejlesztésben, ami a megbízójának pénzügyi veszteséget okoz.

Az egyre komplexebb terület számára, mára jól elkülöníthető termékkört dolgoztak ki a biztosítók. De az, hogy az adott cég VALÓBAN a számára megfelelő terméket kapta-e, szakember segítségét igényli, ahol is a tevékenységek pontos definiálása szükséges ahhoz, hogy kár esetén a biztosító helytállása ne legyen kétséges.

  • GDPR – adatvédelmi felelősségbiztosítás. A szerződés, a személyes adatok kezelése, tárolása során fellépő hibák, hiányosságokból eredő károkra nyújt fedezetet.
  • Cyber Risk. a személyes adatok ÉS a jogi személyek adatainak ( üzleti titok) nem megfelelő kezelése, tárolása során fellépő hibák, hiányosságok káraira nyújt fedezetet,

Informatikai cégek szakmai felelősségbiztosítása, mely a megbízók számára nyújtott szolgáltatás hibás teljesítésére, nyújt fedezetet.

Vissza a biztosításokhoz

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kössön nálunk biztosítást még ma

Érdekel!