Csapatunk

Szűcs Jánosné

Lakossági / vállalati üzletág, értékesítés és account menedzsment. Több évtizedes alkuszi tapasztalat, rendkívül ügyfél-orientált feladatkezelés, speciális területek: vagyon- felelősség-, élet-, és gépjármű kockázatok. Lojalitással és lelkiismerettel az ügyfelek szolgálatában.

Slezák Ildikó

Vállalati üzletág, értékesítés és account management. Több évtizedes alkuszi tapasztalat, speciális területek: vagyon-, felelősség-, és hajózási kockázatok. Kreatív megoldásai mindig az ügyfelek érdekeit szolgálják.

Bálint Katalin

Vállalati üzletág, értékesítés és account management. Több évtizedes alkuszi tapasztalat, speciális területek: vagyon-, felelősség-, csoportos élet/baleset, és utazási kockázatok. Katalin különösen alapos és körültekintő, ha személybiztosításokról van szó, hogy valóban megalapozott döntés szülessen hosszú távra!

Simándi Éva

back office, szerződés-, számla- és kötvénykezelés, díjkönyvelés. Precizitással és következeteséggel az adminisztrációban.

Giber Szilvia

back office, szerződés-, számla- és kötvénykezelés, díjkönyvelés, lakossági termékek értékesítése. Lendület, dinamizmus és precízió jellemzi munkáját.

Nagy Zsaklin

ügyvezető-helyettes, vállalati kockázatok komplex menedzsmentje, IT integráció. Kreatív, innovatív ötleteivel a cég jövőjét jelenti.

Tóth Gergely

vállalati üzletág, értékesítés és account management, KKV és nagyvállalati komplex kockázatkezelés, logisztikai- és vámkockázatok, D&O kockázatok, egyedi termékek.

Farnadi Judit

ügyvezető igazgató, KKV és nagyvállalati komplex kockázatkezelés, cégcsoportok speciális kockázatai, pénzügyi kockázatok, D&O kockázatok, egyedi termékek, termékfejlesztés, biztosítási audit, jogi- és közgazdasági szakértő. Tudásával a cégek működésbiztonságát szolgálja minden eszközzel.