Vállalatoknak, vállalkozásoknak

Biztosítási audit

Biztosítási környezet

Minden biztosítás csak akkor ér valamit, ha az VALÓBAN az adott cég releváns kockázatait kezeli, a cég tevékenységein, folyamatain alapul.

Működésünk óta ezres nagyságrendben vizsgáltuk felül cégek vagyon- és felelősségbiztosításait, melynek során azt állapítottuk meg, hogy a jól megkötött és kezelt biztosítási szerződések aránya a vagyonbiztosítások esetében 40% körül, míg a felelősségbiztosításoknál mindössze 2% körül alakul. Kimondható tehát, hogy összességében a biztosítási szerződések alig 10% olyan, hogy káresemény során problémamentes kárkifizetésre kerülhetne sor, egy kicsit is kevésbé szokványos kárnál.

Miért hasznos Önnek egy INGYENES biztosítási audit?

Mivel a biztosítók kockázatvállalói az alkusztól / ügyféltől kapott információk alapján állítják össze a biztosítási szerződést, lényeges, hogy megfelelő mélységben és minőségben kerüljön megfogalmazásra az az igény, ami a cég működésbiztonságát szavatoló biztosítási szerződést eredményez.

A biztosítási audit, amit kínálunk, azt vizsgálja meg, hogy a meglévő szerződések hogyan fedik le a valós kockázatokat, és a komolyabb káresemény esetén fizetne- e a biztosító a cégnek, garantálva ezzel a működésbiztonságot.

A biztosítási audit lényege tehát, hogy a cég vezetői számára feltárja, ha a biztosítási szerződései kár esetén nem védenék meg a céget, és stratégiát alkot a prioritások kijelölésével a cég működésbiztonságát szolgáló biztosítási védelem megvásárlására.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a cégeknek mindenképpen ajánljuk, akiknek az elmúlt 5 évben nem volt olyan káruk, ahol 5-10 millió forint feletti kárt fizetett volna ki a biztosítójuk.  Ajánljuk továbbá azoknak a cégeknek is, akik legalább 3 éve nem fordítottak időt arra, hogy legalább 1-2 órában átbeszéljék szolgáltatójukkal, hogyan alakult cégük helyzete, milyen új tevékenységekkel foglalkoznak és hogyan működnek jelenleg.

Vissza a biztosításokhoz

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kössön nálunk biztosítást még ma

Érdekel!