Csapatunk

Szolgáltatásaink minőségének egyik záloga a Csapatunk. Olyan több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek állnak Ügyfeleink rendelkezésére, akik számára az Ügyfél érdekei az elsődlegesek. A magas színvonalú szolgáltatás biztosítása és fejlesztése érdekében nagy hangsúlyt helyezünk a külső, meghívott szakemberek és tréningcégek által tartott folyamatos szakmai továbbképzéseken való részvételükre.

Mindennapi tevékenységünk során szem előtt tartjuk a Nefár Mediátor Kft. alapvető értékeit, melyek: az ember, a rugalmasság, a minőség. Közösen fogalmaztuk meg szakmai hitvallásunkat, melynek fő elemei:
Farnadi Judit, tulajdonos, ügyvezető igazgató

1991 óta dolgozik a biztosítási szakmában, mindvégig független alkuszként, 2003 óta a Nefár-Mediátor Kft. operatív vezetője. Több évtizedes gyakorlati tapasztalatát egészítik ki, illetve aktualizálják a Biztosítási Oktatási Intézet felsőfokú szakirányú biztosítási tanácsadó képzésén, valamint a Széchenyi István Egyetem Gazdálkodási szakán, biztosítási szakirányon megszerzett diplomák.

Bálintné Kardos Katalin, üzletkötő

2003 óta csapatunk tagja. 2000 óta dolgozik a biztosítási szakmában. Kezdetben az életbiztosítási területen szerzett tapasztalatot, majd pályáját az alkuszi területen folytatta, biztosításközvetítői vizsgát 2005-ben tett.
Munkájának alapvető célja az embereknek nyújtott támogatás és a velük kialakított kapcsolatok, arra törekszik, hogy Ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki. Tudását folyamatosan továbbképzésekkel fejleszti. Közel két évtizedes szakmai tapasztalata és kollegiális múltja a Nefár-Mediátor Kft. csapatával is bizonyítja, hogy szakmáját szeretettel és kellő alázattal tudja végezni.

Nagy Mihaéla Zsaklin, ügyfélszolgálati munkatárs

2014-ben csatlakozott a Nefár-Mediátor Kft-hez. 2015-ben szerezte meg a Független Biztosításközvetítői Hatósági Vizsgát, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen folytat tanulmányokat. Hivatásának érzi mindazon kockázatok feltérképezését és lefedését, melyek életünk, működésünk során merülnek fel, fontosnak tartja, hogy országunkban a családok, vállalatok fenntarthatóan tudjanak működni. A fenyegetést jelentő kockázatok elleni védekezésben nyújt támogatást. Véleménye szerint a kivédhetetlen kockázatokat át kell hárítanunk, és ez az, amiben számíthatnak tanácsadására.

Nemes-Nagyné Simándi Éva, adminisztrációs munkatárs

2015-ben lett a Nefár-Mediátor Kft. csapatának tagja. Pályája során olyan területen szerzett tapasztalatokat, ahol a pontosság és precízitás alapvető igény volt, így jól hasznosulnak képességei a projektmunkákban is. A biztosítási szakma a közgazdasági, jogi és informatikai ismeretek komplex elsajátítását feltételezi, amely ennek a hivatásnak a rangját is megadja, ez az, ami mindennapjait motiválja és ami miatt csapatunkban is szeret dolgozni.
Közgazdasági szakközépiskolai végzettsége mellett az ELTE BTK könyvtár-informatikus szakán szerzett diplomát.

Slezák Ildikó, üzletkötő

1993 óta foglalkozik biztosításokkal. Pályafutását az NN biztosítónál kezdte, ahol életbiztosításokat értékesített 1997-ig. Majd, az Axa Colonia Biztosítónál (jelenleg Uniqa) már kompozit biztosításokat értékesített. Alkuszi pályafutása 1999-ben kezdődött, 2001. január óta dolgozik Farnadi Judittal, a jelenlegi ügyvezetővel, 2003 óta Nefár Mediátor Biztosítási Alkusz színeiben.

Szűcs Jánosné, ügyfélszolgálati munkatárs

1996 óta dolgozik a szakmában, 2003 óta csapatunk aktív tagja. Biztosításközvetítői végzettségét 2007-ben szerezte. A kollégákkal együtt folyamatos szakmai továbbképzésekkel fejleszti tudását. A sokéves tapasztalat és a kollégákkal való összhang gyümölcse a hosszú távú pozitív ügyfélkapcsolatok kialakítása és megtartása. Az az állhatatosság, mellyel az Ügyfelek érdekének képviseletében, a lehetséges keretek között, mindent megtesz azért, hogy az általuk elvárt szolgáltatással a lehető legnagyobb mértékig meg legyenek elégedve.

alkusz csapat

2020.01.18.
Piroska
kockázat, biztonság, audit, versenyeztetés, érdekképviselet, támogatás, win-win, kárrendezés, kockázatelemzés, váratlan, biztos, felelős, TOP 10, alkusz, fókusz, inspiráció, szakértő, megbízhatóság, modern, áttekinthető, KKV, Önkormányzat, intézmény, iskola, adekvát, hasznos, hiteles, biztonság, kár, káresemény, tanácsadó, biztosítási audit, diszkrét, kárrendezés, tapasztalat

A weboldal cookie-kat használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.