Utasbiztosítások

Egyéni, és társas utazások során egyaránt érdemes utasbiztosítási szerződést kötni, mivel az Európai Unióhoz történő csatlakozásunk során kötött egyezmények is csak többé-kevésbé (országonként eltérő módon és mértékben) nyújtanak fedezetet egy külföldön bekövetkező baleset, vagy betegség esetén.

Az utasbiztosítások ezen túlmenően, a kiválasztott csomag függvényében a poggyászkárokra, illetve a jogi segítség- nyújtásra, is kiterjeszthetőek, és lényegesen komolyabb szolgáltatások választhatóak, mint a bankkártyánk mellé „ajándékba kapott” utazásbiztosítási csomag. Több egyidejűleg érvényes biztosítás esetében a szolgáltatási összegek összeadódnak, tehát ez esetben érdemes kiegészítő jelleggel is szerződni.

Cégek esetében az utasbérlet és az ún. keretnapos utasbiztosítások egyszerűsített adminisztráció mellett kedvezőbb díjjal vehetők igénybe.

Napi néhány száz forint ellenében nagyon sok kellemetlenségtől, és költségtől óvhatja meg magát, családját, cégét ha utas- biztosítással rendelkezik utazásai során.

További kérdése van?


Vissza a Lakossági ügyfelek oldalra

2020.01.18.
Piroska
kockázat, biztonság, audit, versenyeztetés, érdekképviselet, támogatás, win-win, kárrendezés, kockázatelemzés, váratlan, biztos, felelős, TOP 10, alkusz, fókusz, inspiráció, szakértő, megbízhatóság, modern, áttekinthető, KKV, Önkormányzat, intézmény, iskola, adekvát, hasznos, hiteles, biztonság, kár, káresemény, tanácsadó, biztosítási audit, diszkrét, kárrendezés, tapasztalat

A weboldal cookie-kat használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.