Rólunk

Miben állunk Ügyfeleink/az Ön rendelkezésére?

Partnereink részére teljes körű magas színvonalú szakmai szolgáltatást nyújtunk a vagyon-, felelősség (speciális is) gépjármű-, vállalkozási-, személy-, és pénzügyi biztosítások területén. Tevékenységünk a szerződések megkötésén túl további lehetőségeket, szolgáltatásokat is tartalmaz:

Biztosítási tanácsadás

Meglévő szerződések átvilágítása. Felhívjuk Ügyfelünk figyelmét azokra a veszélyekre, amelyek az aktuálisan érvényes szerződés megkötésekor – esetlegesen évekkel ezelőtt – elmaradt, vagy nem volt teljes körű, illetve a megváltozott élethelyzet indokolja a változást. Ezzel teljes körű fedezetet biztosítunk.

Kockázatok felmérése,
testreszabott konstrukciók kidolgozása

Amennyiben Ön felhatalmazást ad arra, hogy valós kockázatait felmérjük, részletesen áttekintjük mindazokat a területeket, melyek az Ön mindennapi vagy igénytől függően szabadidős tevékenységeit érintik.

Valószínűsíthető, hogy munkánk során kollégánk olyan, Ön által még nem felismert veszélyre hívja fel figyelmét, amelyet megfelelő biztosítási szerződéssel le lehet védeni, hiszen az esetlegesen bekövetkező kár nagyban veszélyeztetheti az Ön, a vállal- kozása, illetve a családja anyagi biztonságát.

Amennyiben a biztosítási piacon erre nincs megfelelő termék, a biztosítókkal együtt- működve, az Ön igényének megfelelő egyedi szerződést dolgozunk ki.

Biztosítási szerződések megkötése

Az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő biztosítási szerződések kiválasz- tása, illetve kidolgozása: több biztosító díjtétel/szolgáltatás összehasonlítása, elem- zése, a kiválasztott szerződés megkötése.

Állománykezelés

A szerződés megkötésén és kezelésén túlmenően minden, a biztosítást érintő kérdésben (átdolgozás, módosítás) állunk szíves rendelkezésére. Ez a szolgáltatásunk az Ön összes meglévő biztosításának egy kézben tartását is jelentheti, amennyiben Ön igényt tart rá.

Tanácsadás kárügyekben

Amennyiben bekövetkezik a káresemény, amelynek lefedésére a biztosítási szerződés létrejött, a kár kifizetéséhez a biztosítóknál kialakított kapcsolataink felhasználásával segítséget nyújtunk. (Kivel és hol kell felvenni a kapcsolatot, milyen dokumentumok szükségesek a kár rendezéséhez és kifizetéséhez, stb.)

Tanácsadás vitatott kárügyekben

Vitatott kár, illetve kárösszeg esetén további szakmai segítséget nyújtunk – adott esetben szakjogász bevonásával, a kárösszeg teljes kifizetéséig.


Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!
Reméljük, hamarosan Önt is szolgáltatásainkkal elégedett Ügyfeleink sorában üdvözölhetjük!
Biztosíthatjuk: megszolgáljuk bizalmát!

2020.01.18.
Piroska
kockázat, biztonság, audit, versenyeztetés, érdekképviselet, támogatás, win-win, kárrendezés, kockázatelemzés, váratlan, biztos, felelős, TOP 10, alkusz, fókusz, inspiráció, szakértő, megbízhatóság, modern, áttekinthető, KKV, Önkormányzat, intézmény, iskola, adekvát, hasznos, hiteles, biztonság, kár, káresemény, tanácsadó, biztosítási audit, diszkrét, kárrendezés, tapasztalat

A weboldal cookie-kat használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.