Lakás (ingatlan) biztosítások

Működésünk során lakossági ügyfeleink részére is biztosítjuk azt a minőségi szolgáltatást, melyet vállalati ügyfeleink részére; a folyamatok megegyeznek.

A lakásbiztosításoknál a szolgáltatások függvényében több féle csomag választható, és többnyire fajlagosan a legkomplexebb csomag a legkedvezőbb.
Fontos, hogy az ingatlan és az ingóságok értékét jól mérje fel, aki szerződést köt, mert a legtöbb kárrendezési vita ebből szokott adódni. Hajlamosak vagyunk alulértékelni az ingóságaink összesített értékét, pedig ha baj van, komoly összegeket emészthet fel a pótlásuk. A biztosító pedig, egy komolyabb kárnál bizonyosan vizsgálni fogja, hogy az értékek megfelelően lettek –e megállapítva, és az alulbiztosítottságot a Ptk-nak megfelelően szankcionálja! Főleg a sok évvel ezelőtt kötött szerződések jelenthetnek kockázatot, hiszen abban a hiszemben, hogy az évente kiküldött indexálás elégséges, figyelmen kívül hagyjuk, hogy az évek során vásárolt ingóságok értéke miatt, jelentősen meghaladhatja a biztosított összeget a valójában tulajdonunkban lévő ingóságok értéke!

Javasoljuk, hogy évente vizsgálja meg biztosítási tanácsadója bevonásával a szerződéseit, és vegye számba az otthonában lévő tárgyak értékét, hiszen Magyarországon, jellemzően vagyonunk nagy hányada maga az ingatlan, amiben élünk, és az abban található ingóságok. Ezek megsemmisülése, és egy elavult szerződés miatti részleges kárrendezés komoly anyagi veszteség a család számára.

Teljes körű lakásbiztosítás

Ingatlan + ingóságbiztosítás egy szerződés- ben, kiegészítő felelősségbiztosítási elemek- kel.

Testre szabott biztosítási ajánlatok egyedi igények és kockázatok teljes körű lefedésére, a lehető legkedvezőbb áron. Az ön háza védett a tűz-, víz-, elemi-, katasztrófa károk ellen? Amennyiben nem, megoldást kínálunk arra, hogy baj esetén legalább anyagi problémáira ne legyen gondja.

Számos lakásbiztosítás akár több 10 éve kötődött, és az idők során az ingatlanba bekerülő új értékek nem kerültek bizto- sításra. Vegye igénybe szakértő segítség- ünket, dolgoztassa át lakásbiztosítását, hogy mindig, minden kockázatra fel legyen készülve.

Ingatlanbiztosítás

Banki hitelek esetén, a hitelnyújtás feltétele, hogy a fedezetként befogadott ingatlanra vagyonbiztosítást kössön a hitelfelvevő, és a bankot, mint engedményezettet a szerző- désben feltüntessék. Jellemző még a bérbe adott lakásoknál, hogy a tulajdonos, csak az ingatlanra köt szerződést. Fontos, hogy ilyen esetben a bérbeadás tényéről egyértelmű tájékoztatást kapjon a biztosító, különben e tény elhallgatása mentesülési ok lehet!

Ingóság biztosítás

Bérelt lakásoknál a bérlő számára, illetve a többlakásos társasházak együttesen biztosított épületbiztosítása mellett, a lakók önállóan már csak az ingóságaikra kell biztosítást, kössenek (iInformatikai cikkek biztosítása, műértékbiztosítás).

Tudja…

  • hogy az Ön meglévő lakásbiztosítására kár bekövetkezése esetén mennyit fizet a biztosító?
  • hogy legyen a lakás védelme, hogy az megfeleljen a biztosítási feltételeknek?
  • hogy hol és milyen vagyontárgyakra van biztosítási fedezete?
  • hogy biztosítási összege megfelel-e a valós értékeknek?
  • hogy mi az alulbiztosítás, és hogyan kerülhető el?
  • kár bekövetkezése esetén tudná-e pótolni minden ingóságát, az utolsó zokniig?

Amennyiben bármely kérdés esetén elbizonytalanodott, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértőink segítségével megválaszoljuk kérdéseit, és megoldjuk Önnek a felmerülő problémákat, és kár bekövetkezése esetén annak kifizetéséig menedzseljük kérdéses ügyét.

További kérdése van?


Vissza a Lakossági ügyfelek oldalra

2020.01.18.
Piroska
kockázat, biztonság, audit, versenyeztetés, érdekképviselet, támogatás, win-win, kárrendezés, kockázatelemzés, váratlan, biztos, felelős, TOP 10, alkusz, fókusz, inspiráció, szakértő, megbízhatóság, modern, áttekinthető, KKV, Önkormányzat, intézmény, iskola, adekvát, hasznos, hiteles, biztonság, kár, káresemény, tanácsadó, biztosítási audit, diszkrét, kárrendezés, tapasztalat

A weboldal cookie-kat használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.