Jogi tudnivalók

 

A Nefár-Mediátor Kft. vállalati és minden egyéb weboldalán (internetes oldalain, honlapján) található tartalom, így különösen, de nem kizárólagosan a márkanevek, emblémák, ábrák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, a Nefár-Mediátor Kft. szerzői jogi védelme alatt állnak, kizárólag a Nefár-Mediátor Kft. által megadott és elfogadott formában jelenhetnek meg és külön írásbeli engedélyével használhatók fel. A Nefár-Mediátor Kft. weboldalain (internetes oldalain, honlapján) megjelenő grafikák, fényképek szerzői joga az azokat alkotók szerzői jogi védelme alatt állnak, így kizárólag közvetlenül tőlük – a Nefár-Mediátor Kft-től függetlenül – beszerzett felhasználási írásos engedély birtokában használhatók fel.

A weboldal (internetes oldalain, honlapján) tartalmának részben vagy egészben történő, bármilyen célú használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése – kizárólag a Nefár-Mediátor Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet, továbbá a weboldal teljes tartalmának vagy bármely elemének bármely célú átruházása, saját ötletként vagy tulajdonként való bemutatása tilos és jogkövetkezményekkel jár.

Amennyiben a szerzői jog védelme alatt álló bármilyen a fentiektől eltérő, valamint engedély nélküli felhasználás történik, az jogi procedúrát von maga után.

A Nefár-Mediátor Kft. a honlapon megjelenő információkat ellenőrzi, és minden elvárható ésszerű intézkedést megtesz azok rendszeres aktualizálásáért, pontosságukat és teljességüket azonban garantálni nem tudja. A Nefár-Mediátor Kft. nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért.

A weboldalon közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a Nefár-Mediátor Kft. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért.

A Nefár-Mediátor Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldal (internetes oldalai, honlap) tartalmát bármikor megváltoztassa.

Amennyiben a Nefár-Mediátor Kft. weboldalain (internetes oldalain, honlapján) más internetes lapokra (oldalakra) mutató linkeket (url, átirányítás) található, ezeknek internetes oldalak tartalmáért a Nefár-Mediátor Kft. nem vállal felelősséget.

Az adatok és információk felhasználása, a fentiek alapján, a felhasználó felelősségére történik.

A weboldallal (internetes oldalakkal, honlappal) kapcsolatos észrevételével ide fordulhat: titkarsag@nmediator.hu.

Tovább a Felhasználási feltételekhez

2020.01.18.
Piroska
kockázat, biztonság, audit, versenyeztetés, érdekképviselet, támogatás, win-win, kárrendezés, kockázatelemzés, váratlan, biztos, felelős, TOP 10, alkusz, fókusz, inspiráció, szakértő, megbízhatóság, modern, áttekinthető, KKV, Önkormányzat, intézmény, iskola, adekvát, hasznos, hiteles, biztonság, kár, káresemény, tanácsadó, biztosítási audit, diszkrét, kárrendezés, tapasztalat

A weboldal cookie-kat használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.