Gépjármű biztosítások

Gfb, Casco

Lehetőséget kínálunk arra, hogy 14 biztosító ajánlata közül díjban és szolgáltatásban a legmegfelelőbbet kiválaszthassa.
A kötelező, az kötelező, de nem mindegy, hogy hol biztosítjuk, és időben reagálunk-e a piac és a szabályozás változásaira.

Ezeket a termékeket nagyjából mindenki ismeri, viszont a casco és GFB szerződések esetében nem csak a díjat, hanem a kínált szolgáltatásokat és a kárrendezési gyakorlatot is érdemes figyelembe venni a szerződés kiválasztása előtt!

Léteznek speciális casco termékek idősebb gépjárművekre, lízing és bérleti vásárlási konstrukciók kockázatainak lefedésére és garanciakibővítésről szóló termékek is.

A kisördög ezen termékeknél is a részletekben (az apró betűs, hosszú sorok között kell olvasni) bújik meg. Természetesen, Ügyfeleink igényének és idejének függvényében lehetőleg proaktív módon, tanácsadással és/vagy utólagosan kárrendezési szolgáltatással segítünk.

Hajóbiztosítások

Magyarországi hajólevéllel rendelkező vízi járművekre szabott casco- és felelősség- biztosítás, akár külföldi területi hatállyal. A szolgáltatást tulajdonosai / üzemeltetői számára kínáljuk.

gepjarmu biztositas alkusz

Speciálisan személyfuvarozással
foglakozók (taxisok) részére

  • Gépjármű felelősségbiztosítások
  • Egyedi kedvezménnyel köthető casco szerződések
    (a pótdíj jelentős része megspórolható)
  • A törvényi előírásoknak megfelelő kezes-biztosítások


További kérdése van?


Vissza a Lakossági ügyfelek oldalra

2020.01.18.
Piroska
kockázat, biztonság, audit, versenyeztetés, érdekképviselet, támogatás, win-win, kárrendezés, kockázatelemzés, váratlan, biztos, felelős, TOP 10, alkusz, fókusz, inspiráció, szakértő, megbízhatóság, modern, áttekinthető, KKV, Önkormányzat, intézmény, iskola, adekvát, hasznos, hiteles, biztonság, kár, káresemény, tanácsadó, biztosítási audit, diszkrét, kárrendezés, tapasztalat

A weboldal cookie-kat használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.