Életbiztosítások

Előre gondolkodás – előre gondoskodás

Életünk előrehaladtával egyre inkább fontos kérdéssé válik, hogy szeretteinkről, hozzátartozóinkról ki fog majd gondoskodni, ha mi már nem leszünk.
Szakértőink segítségével kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő előtakarékossági formát, amellyel gondoskodhat gyermekeiről, hozzátartozóiról, vagy akár nyugdíjas éveiről.

Betegség,– balesetbiztosítás

Eszébe jutott már, hogy a mindennapok forgatagában a túlhajszoltság, egészségtelen életmód és a stressz milyen káros hatással lehet szervezetünkre?

Egészség és balesetbiztosításával nyugodt lehet, mert fel tud készülni a váratlan eseményekre.

Balesetről akkor beszélünk, ha a biztosított akaratától függetlenül, váratlanul szenved el olyan külső behatást, melyből kifolyólag a biztosított munkaképtelenné válhat, idő- legesen lerokkanhat, esetleg életét is elveszítheti.

Kockázati életbiztosítások

A biztosított halála, illetve egyéb kiegészítő kockázatok esetén, a meghatározott ese- mények bekövetkeztekor nyújt szolgáltatást. A családról való gondoskodás alapja. Minden olyan családban javasolt megkötése, ahol a szülők jövedelme között jelentős az eltérés, és egy, vagy több kiskorú gyermek felnevelése még folyamatban van. Javasoljuk továbbá, társas vállalkozások tulajdonosai számára, hogy esetleges haláleset a cég további működését ne lehetetlenítse el. Társas vállalkozások számára költségként elszámolható. Komolyabb hitelfelvétel esetén célszerű a vissza nem fizetés kockázatait ezzel is csökkenteni! Hitel esetén a munka elvesztésével járó jövedelem kiesés biztosítást is jó szívvel ajánljuk minden kockázatkerülő Ügyfelünknek!

Befektetéshez kötött életbiztosítások

Egyszeri díjas szerződések: Egy összegben történik a befizetés. Kicsik a költségek, a befektetési alapokhoz képest előny, hogy a tartam alatti alap-váltások esetén nem terheli a kamatadó. Többnyire az egyszeri díjas szerződések esetében is van mód eseti befizetésekre.

Rendszeres díjas szerződések: Mindazok számára ajánlható, akik egy jövőbeni eseményre részletekben szeretnének takarékoskodni, legyen az egy gyermek taníttatása, életkezdése, nyugdíjas évek, …stb.

További kérdése van?


Vissza a Lakossági ügyfelek oldalra

2020.01.18.
Piroska
kockázat, biztonság, audit, versenyeztetés, érdekképviselet, támogatás, win-win, kárrendezés, kockázatelemzés, váratlan, biztos, felelős, TOP 10, alkusz, fókusz, inspiráció, szakértő, megbízhatóság, modern, áttekinthető, KKV, Önkormányzat, intézmény, iskola, adekvát, hasznos, hiteles, biztonság, kár, káresemény, tanácsadó, biztosítási audit, diszkrét, kárrendezés, tapasztalat

A weboldal cookie-kat használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.